Tietoa meistä


2WIN perustettiin Ruotsissa vuonna 2005 ja vuonna 2015 yritys laajensi toimintaansa  avaamalla suomenkielisen verkkokaupan palvelemaan entistä paremmin myös suomalaisia koripallon harrastajia sekä urheiluseuroja. Suunnitteilla on myös liikkeen avaaminen Suomeen.

Jo alusta asti 2WIN on keskittynyt tarjoamaan uusimpia koripallotuotteita. Perusideana on tarjota henkilökohtaista, ammattimaista ja nopeaa palvelua niin joukkueille kuin yksityisasiakkaillekin.

Ruotsissa liikkeemme sijaitsee nykyään Tukholmassa, ERICSSON GLOBE ARENAn lähellä osoitteessa Burspråksvägen 1, mihin muutimme vuonna 2010 alkuperäisestä Hökarängenin liikkeestämme. Muuton jälkeen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa palvelua ja suuremman valikoiman kenkiä ja vaatteita. Valikoimamme onkin yksi Ruotsin suurimmista koripallotuotevalikoimista, joita tarjoamme niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tervetuloa liikkeeseemme, mikäli olet käymässä Tukholmassa!

Parannamme nettikauppaamme jatkuvasti tehdäksemme siitä mahdollisimman käyttäjäystävällisen. Uusia tuotteita saapuu ympäri vuoden, ja varmistamme aina, että meillä on nopeat toimitusajat.

Seurayhteistyö ja turnauskaupat

2WIN on luonnollinen valinta niille, jotka etsivät uusia tuotteita sekä hankkivat joukkueilleen kaikkea tarvitsemaansa. Jos joukkueesi on kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, meillä on paljon tarjottavaa ja voimme tehdä molempia osapuolia hyödyttäviä sopimuksia. 2WIN järjestää myös koripallokauppoja turnauksissa eri puolilla Suomea ja Ruotsia ja voimme myös vierailla seuranne tapahtumissa. Jos toivot meidän vierailevan seuraavassa turnauksessasi, otathan yhteyttä sähköpostitse:Mail: info@2win.fi
Kirjaudu sisään
Valitse maa