Yleisinfo

Tuotteet

Huomaathan, että tuotteiden värit voivat poiketa tietokoneen näytöllä näkyvästä väristä johtuen tietokoneiden erilaisista väriasetuksista.  Joskus tuote voi olla loppu meistä riippumattomista syistä.

Alennuskupongit, kampanjat ja muut tarjoukset

Hintojen muuttaminen tai alennuskoodien lisääminen tilauksen jälkeen ei ole mahdollista. Kaikki alennuskoodit on aktivoitava kassalla ennen lopullista tilausta. Alennetut tuotteet ovat vaihdettavissa vain tuotteisiin, joilla on sama hintaluokka kuin vaihdettavan tuotteen alennetulla hinnalla.

Hintavirheet

Hintavirheen tapahduttua 2WIN varaa oikeuden tilausten tarkistamiseen tai keskeyttämiseen.


MAKSUTAVAT


Korttimaksut

Hyväksymme maksusuorituksia VISAlla sekä MasterCardilla/Eurocardilla. Sinut ohjataan pankkisi verkkosivulle, jossa voit suorittaa maksun. 2WINilla ei koskaan ole oikeuksia korttitietoihin, mikä lisää turvallisuuttasi asiakkaana. Maksusuoritukset menevät Klarna Europe AB:n kautta, joka on yksi Euroopan johtavista maksusuorituspalvelujen tarjoajista. Korttimaksuista ei koidu ylimääräisiä kuluja.

Verkkopankki

Hyväksymme maksusuorituksia seuraavien verkkopankkien kautta: Nordea, Danskebank, OP, Aktia, Säästöpankki, POP ja S-Pankki. Verkkopankin kautta maksamisesta ei aiheudu lisäkuluja.

Klarna osamaksupalvelu

Kaikki laskut käsittelee Klarna Europe AB. Laskun voi tilata sekä yrityksenä että yksityishenkilönä. Toimitamme tuotteet vain siihen osoitteeseen, johon asiakas on rekisteröity. Klarna suorittaa luotontarkistuksen ennen maksun hyväksymistä.

Voit valita kuukausimaksuerän summan. Pienin maksuerä on 5 € kuukaudessa tai 1/24 koko summasta. Voit myös maksaa koko summan kerralla. Käsittelymaksu on 3,95 € per osamaksuerä. Klarnan kautta tilattaessa vain maksusuorituksen tehnyt henkilö voi noutaa tilauksen.

Klarna -lasku

Laskun voi tilata sekä yrityksenä että yksityishenkilönä. Tuotteet toimitetaan vain siihen osoitteeseen, johon asiakas on rekisteröity. Klarna suorittaa luotontarkistuksen ennen maksun hyväksymistä ja lähettää laskun sähköpostitse. Klarnan kautta tilattaessa vain maksusuorituksen tehnyt voi noutaa tilauksen. Maksuaika 14 päivää laskun toimittamisesta. Ei laskutuskuluja.


Muuta

2WIN varaa oikeudet meistä riippumattomista syistä (esim. Force Majeure) aiheutuviin tuote- tai toimitusvirheisiin. Valikoimat ja hinnat voivat vaihdella Tukholman-liikkeen ja verkkokaupan välillä. Emme voi taata, että verkkokaupassa olevat tuotteet olisivat saatavilla myös liikkeestä, mutta yritämme saada vähintään 99 % verkkokaupan tuotteista myös liikkeen valikoimaan.

Kirjaudu sisään
Valitse maa